Svømmehold / Informationer og forbehold
 

Informationer og forbehold

Sted for undervisning:
Svømmehallen i Videbæk Idræts & Fritidscenter, Vestervang 28, 6920 Videbæk 
 
Handelsbetingelser:
Afmelding og refundering:
Alle svømmere har 2 prøvegange på det tilmeldte hold, ved afmelding til et hold inden 3. træningsdag refunderes hele kongingentet. Har holdet været afholdt mere end 2 gange, ved afmelding senest i uge 42 (efterårsferien) refunderes det halve kontingent. Ved afmelding efter uge 42 refunderes kontingent ikke. Rettidigt aflmelding inden ovennævnte frister skal ske på e-mail til sj@vsc.dk.

Aflysninger:
Videbæk Svømme Club kan ikke holdes ansvarlig for aflysninger grundet udefra kommende hændelser, som er udenfor klubbens indflydelse.

Samtykkeerklæring:
Ved indmelding i Videbæk Svømme Club giver jeg samtykke til, at der som udgangspunkt må tages billeder og video af de hold, jeg deltager på til brug som PR for Videbæk Svømme Club. Herunder, men ikke begrænset til: www.vsc.dk, infoskærme og printet materiale, samt sociale medier, som Facebook og Instagram. Jeg kan i forbindelse med fotografering/videooptagelsen bede om at der ikke anvendes materiale af mig, hvilket vil blive respekteret, ligesom offentliggjort materiale kan anmodes fjernet ved at kontakte os på Facebook eller e-mail vscformand@gmail.com.
 
Der er ingen svømning i:
Efterårsferien, juleferien og vinterferien
samt skærtorsdag og 2. påskedag.
 
Aflysninger:
Der kan forekomme aflysninger - hvilket så vidt muligt vil blive meddelt i god tid.
Videbæk Svømme Club kan i øvrigt ikke holdes ansvarlig for aflysninger grundet udefra kommende hændelser, som er udenfor vores indflydelse.
 
Forbehold:
Ret til ændringer i programmet forbeholdes.  
Forbehold mod tastefejl.